Communication.Location.Safety.Love

„leefine“ privatumo taisyklės

2021-8-13
Author:leefine

leefine(toliau mes, mūsų, mus) supranta, kokie svarbūs yra jūsų asmens duomenys, todėl mes juos saugome vadovaudamiesi įstatymais ir teisės aktais. parengėme šias privatumo taisykles (toliau šios taisyklės) ir prieš pradedant naudotis leefineir su jomis susijusiomis paslaugomis (t. y. mūsų paslaugomis), labai rekomenduojame jums atidžiai jas perskaityti ir suprasti, kad galėtumėte priimti tinkamus sprendimus.

leefineprivatumo taisyklės

Šios taisyklės padės jums suprasti, kad:

mes renkame ir naudojame jūsų asmens duomenis vadovaudamiesi šiomis taisyklėmis. tačiau mes nerinksime duomenų, siekdami primygtinai jums siūlyti mūsų paslaugas, netgi jeigu sutiksite su šiomis taisyklėmis.

kai naudojatės paslauga arba įsijungiate kokią nors funkciją, mes renkame ir naudojate duomenis, kokie reikalingi tokioms funkcijoms ar paslaugoms atlikti. jūs galite atsisakyti pateikti duomenis, ir tai neturės įtakos kitoms funkcijoms ar paslaugoms, nebent to reikėtų norint pasiekti pagrindinius verslo tikslus arba to būtų reikalaujama pagal įstatymus ar teisės aktus. Šiose taisyklėse mes papunkčiui nurodysime, ką būtina padaryti.

jeigu prie savo paskyros nesate prisijungę, garantuosime pagrindinę informacijos perdavimo funkciją naudodami atitinkamą įrenginio identifikatoriaus informaciją. jei prisijungsite prie savo paskyros, informaciją perduosime vadovaudamiesi paskyros informacija.

adresatai, tikslios geografinės vietovės, fotoaparato, mikrofono, nuotraukų albumų leidimai įsijungia ne pagal nutylėjimą, o tik kai turite leidimą juos naudoti konkrečioms paslaugoms ar funkcijoms arba kai norite leidimą atšaukti. mes nerenkame jūsų duomenų, jeigu konkrečių paslaugų ar funkcijų jums nereikia, netgi jeigu esame gavę leidimus su jūsų įgaliojimais.

Šios taisyklės taikomos jums prisijungiant ir naudojantis mūsų paslaugomis per leefineprogramas, leefineprograminės įrangos kūrimo rinkinį (sdk) ir programų programavimo sąsają (api) trečiųjų šalių svetainėms ir programoms.

toliau pateikta informacija padės jums sužinoti daugiau apie tai, kaip mes renkame, naudojame, saugojame, perduodame, bendriname, perkeliame (jeigu taikoma) ir apsaugome asmens duomenis ir kaip pateikti užklausas, peržiūrėti, ištrinti, ištaisyti ir atsiimti sutikimą tvarkyti asmens duomenis. be to, svarbiausią su jūsų asmens duomenimis susijusią informaciją mes paryškinome juodai, tad prašome į ją atkreipti dėmesį.

kaip renkame ir naudojame asmens duomenis

papildoma informacija apie leidimą naudoti

papildoma informacija apie trečiosios šalies (sdk / api) prieigos teisių naudojimą.

kaip keičiamės asmens duomenimis, juos perduodame ir viešai atskleidžiame

kaip užtikriname asmens duomenų saugumą

nepilnamečiams taikomos naudojimo sąlygos

taisyklių pasikeitimai ir pranešimas

leidimas naudoti

susisiekite su mumis

1. kaip mes renkame ir naudojame asmens duomenis

jums naudojantis paslaugomis mes renkame jūsų pirminės paskyros informaciją per leefine.ga.

prisiregistruoti, prisijungti, autentifikuoti

prisiregistruoti ir prisijungti

kai prisiregistruojate ir prisijungiate prie mūsų paslaugų norėdami sukurti paskyrą, privalote pateikti atitinkamą tinklo identifikavimo informaciją (pseudoportretas, slapyvardis ir slaptažodis). galite nuspręsti įrašyti savo lytį, gimimo dieną, regioną ir asmeninę informaciją. taip pat mes saugojame naudotojo paskyros parinktis ir nustatymus.

norėdami prisijungti prie leefinepaslaugų ir jomis naudotis, galite tai padaryti jungdamiesi per trečiosios šalies paskyrą. tokiu atveju jūs mums suteiksite leidimą rinkti viešą informaciją (pseudoportretai, slapyvardžiai ir kita jūsų leista rinkti informacija), registruotą trečiosios šalies platformoje, ir susiesite su leefinepaskyra taip, kad galėtumėte prisijungti tiesiogiai ir naudotis mūsų paslaugomis.

autentifikavimas

autentifikavimas yra funkcijos ar paslaugos naudojimas autentifikavimo tikslais (tėvo ar įgalioto asmens) pagal atitinkamus teisės aktus ir patvirtinimo priemones. patvirtinimo procedūrai pabaigti jūsų gali būti paprašyta nurodyti savo faktinę tapatybės informaciją (telefono numerį) ar pateikti atitinkamus sertifikatus (psichologo kvalifikacijos). tokie duomenys yra jautrūs asmeniniai duomenys, tad turite teisę atsisakyti juos pateikti.  tačiau tokiu atveju jums naudojantis paslaugomis tai gali turėti įtakos normaliam mūsų funkcijų ir paslaugų veikimui.

1.2. informacijos naršymas

a. veiksmai, kuriuos galite atlikti naudodamiesi paslaugomis: spustelėti, sekti, bendrinti.

b. informacija, kurią pateikiate apie mūsų iniciatyvą - atsiliepimas.

c. geografinė informacija: jutiklio informacija, tokia kaip gps informacija, belaidžio ryšio (angl. „wi-fi“) prieigos taškai, bluetoothir bazinės stotys.

d . iš pirmiau nurodytos informacijos, kurią mes renkame ir naudojame, visi asmens tapatybę nurodantys duomenys yra pašalinti. duomenų analizė atliekama vertinant specialius nesusijusius kodus, kurie nėra tiesiogiai susiję su mūsų tapatybe ir ar su jūsų tikrąja tapatybe.

1.3 funkcija ir sąveika

1.3. 1 funkcija

kai naudojate funkcijas, susijusias su nuotraukų įkėlimu, balso ir vaizdo pokalbiais, mes jūsų paprašysime patvirtinti jūsų fotoaparatus, nuotraukas ir mikrofonus. jeigu tai padaryti atsisakysite, šia funkcija naudotis negalėsite, tačiau tai neturės įtakos normaliam kitų funkcijų naudojimui.

1.3. 2 interaktyvus bendravimas

kai pridedate naujus adresatus naudodami telefonų knygą, gaunamo adreso funkciją, mes prašysime prieigos prie adresatų informacijos ir užšifruosime adresatų knygoje esančią informaciją šifravimo algoritmu. adresatų informacija yra neskelbiama asmeninė informacija. jeigu atsisakysite ją pateikti, jūs negalėsite naudotis greitojo adresatų pridėjimo funkcija, tačiau tai neturės įtakos naudojimuisi kitomis leefineprogramėlės funkcijomis.

1.4. saugus veikimas

1.4.1. saugumo funkcijos

esame įsipareigoję jums teikti saugų ir patikimą produktą ir jo aplinką, teikti kokybiškas ir patikimas paslaugas, kadangi tai yra mūsų pagrindinis tikslas. saugumo funkcijoms palaikyti surinkta informacija yra svarbi.

1.4.2. Įrenginio informacija ir įrašų informacija

a. kad jūsų programinė įranga ir paslaugos veiktų ir būtų teikiamos tinkamai, mes renkame tokią informaciją kaip jūsų įrenginio modelis, operacinės sistemos versijos numeris, unikalus įrenginio identifikatorius, tinklo įrenginio techninės įrangos adresas, ip adresas, belaidžio ryšio (angl. „wi-fi“) prieigos taškas, bazinė stotis, programinės įrangos versijos numeris, prieigos prie tinklo metodas, tipas, būsena, tinklo kokybės duomenys, veikimas, naudojimas, aptarnavimo žurnalas.

b. norėdami užkirsti kelią kenksmingoms programoms ir užtikrinti tinkamą operacijų veikimą, renkame informaciją apie įdiegtą programą, tvarkome naudojamą informaciją, taip pat informaciją apie bendrą programos veikimą, naudojimą ir dažnį, programos strigtis, bendrą diegimo naudojimą, našumo duomenis, programų šaltinius.

c. mes galime naudoti jūsų paskyros informaciją, įrenginio informaciją, paslaugų žurnalo informaciją ir informaciją, kurią mūsų filialai ir partneriai gali naudoti norėdami nustatyti paskyros saugumą, autentifikuoti, aptikti ir užkirsti kelią saugos incidentams, kai tokią informaciją turite teisę peržiūrėti arba su ja galite susipažinti vadovaujantis teisės aktų reikalavimais.

1.5. asmens duomenų rinkimo ir naudojimo tikslo pasikeitimas

prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų verslui plečiantis gali pasikeisti funkcijos ir mūsų teikiamos paslaugos. iš esmės, kai naujos funkcijos ar paslaugos yra susijusios su mūsų siūlomomis funkcijomis ar paslaugomis, surinkti ir naudojami asmens duomenys bus tiesiogiai ar pagrįstai siejami su pirminiu tvarkymo tikslu. mes galime rinkti ir naudoti jūsų asmens duomenis ir tokiomis aplinkybėmis, kurios nėra tiesiogiai bei pagrįstai susijusios su pirminiu duomenų tvarkymo tikslu, tačiau tokiu atveju mes jus apie tai informuosime ir iš naujo gausime jūsų sutikimą.

1.6. reikalavimo gauti sutikimą rinkti ir naudoti asmens duomenis išimtis

prašome suprasti, kad pagal atitinkamus įstatymus, teisės aktus ir atitinkamus nacionalinius standartus mes galime rinkti ir naudoti toliau nurodytus jūsų asmens duomenis be jūsų sutikimo:

a.  tiesiogiai susijusius su nacionaliniu saugumu, šalies gynyba;

b. tiesiogiai susijusius su viešuoju saugumu, viešąja sveikata ir svarbiausiais viešaisiais interesais;

c. tiesiogiai susijusius su baudžiamaisiais tyrimais, baudžiamuoju persekiojimu, teismais ir nuosprendžių įgyvendinimu;

d. reikalingus, kai būtina apsaugoti asmens duomenų subjektą ir kitus su asmeniniu gyvenimu, turtu ar kitomis svarbiomis teisėmis bei interesais susijusius duomenis, dėl kurių būtų sunku gauti asmens sutikimą;

e. mūsų renkamus asmens duomenys, kuriuos jūs pats viešai atskleidžiate;

f. asmens duomenys, kuriuos renkame iš teisėtai viešai atskleistos informacijos, pavyzdžiui, iš teisėtai paskelbtos ataskaitos, vyriausybės informacijos pranešimų ir t. t.;

g. asmens duomenys, būtini norint jūsų prašymu sudaryti ar vykdyti sutartį;

h. būtinus užtikrinti saugų ir stabilų programinės įrangos ir susijusių paslaugų veikimą, pavyzdžiui, būtini nustatyti programinės įrangos ar susijusių paslaugų gedimą;

i.  reikalingus skelbti įstatymais numatytas naujienas;

j. mokslo tyrimo institucijoms reikalingus vykdyti statistikos tyrimus arba viešaisiais interesais pagrįstus tyrimus, iš kurių rezultatų ar aprašymų, teikiant išoriniam pasauliui, pašalinama bet kokia asmens tapatybę nustatanti informacija;

k. bet kokiose kitose situacijose, kaip reikalaujama pagal įstatymus ar teisės aktus.

prašome atkreipti dėmesį, kad jei informacijos negalima asmeniškai identifikuoti atskirai arba kartu su kita informacija, teisine prasme tokie duomenys nėra laikomi asmens duomenimis. naudojant duomenis, kurių negalima susieti su konkrečiais asmens duomenimis, jie bus apsaugoti kaip jūsų asmens duomenys pagal šią politiką.

2. papildoma leidimui naudoti reikalinga informacija

pateikiama leidimų, kuriuos gali naudoti su leefine“ susijusios funkcijos, santrauka.

2.1. leidimai dėl adresų knygos

Šis leidimas naudojamas tokioms funkcijoms: telefono knyga, siuntimo adresai, adresatų importavimo funkcija.

2.2. skambučių leidimai

Šį leidimą naudojanti funkcija - skambučių funkcija.

2.3. vietos leidimai

Šį leidimą naudojančios funkcijos: žemėlapio funkcija, asmeninio profilio nustatymo funkcija.

2.4. fotoaparato leidimai

Šį leidimą naudojančios funkcijos: qr kodo skenavimas, audio ir vaizdo skambutis, asmeninio profilio nustatymas, įrenginio naudotojo informacijos nustatymas.

2.5. albumo leidimai

Šį leidimą naudojančios funkcijos: nuotolinė nuotrauka, balso pokalbų funkcija (nuotraukų siuntimui), ekrano užsklandos nustatymai, asmeninio centro profilio nustatymas, įrenginio naudotojo informacijos nustatymas.

2.6. mikrofono leidimai

Šį leidimą naudojančios funkcijos: balso priminimo funkcija, balso pokalbių funkcija, vaizdo skambučio funkcija.

3. papildoma informacija apie trečiosios šalies (sdk / api) prieigos teisių naudojimą.

kad galėtume užtikrinti geresnę jūsų patirtį, teiksime prieigą prie aukštos kokybės trečiųjų šalių. atidžiai vertinsime tokios bendrinamos informacijos, susijusios ir trečiosiomis šalimis, naudojimo tikslą, kruopščiai įvertinsime jų keliamas grėsmes saugumui ir reikalausime, kad tokios trečiosios šalys tinkamai laikytųsi su Įmone sudarytos teisinės sutarties. mes griežtai stebėsime programinės įrangos įrankius, kuriais naudodamiesi partneriai gauna informaciją, pvz., tokius kaip programinės įrangos kūrimo rinkiniai (sdk), taikomosios programos sąsajos (api), siekdami užtikrinti duomenų saugumą. mes taip pat bendrinsime jūsų asmens duomenis su mūsų susijusiomis šalimis ir trečiosiomis šalimis remdamiesi jūsų įgaliojimu ir sutikimu, nebent bendrinami asmens duomenys yra nuasmeninta informacija, ir fizinis asmuo, su kuriuo tokie duomenys bendrinami, pagal juos asmens tapatybės nustatyti negali. jeigu susijusios ar trečiosios šalys duomenis naudoja ne pagal pirminį sutikimą, jos privalo gauti sutikimą iš naujo.

3.1. „umeng+“ puslapio statistika (sdk)

kad galėtume teikti jums vieno paspaudimo bendrinimo paslaugą, mūsų programėlė integravo „umeng+u-share sdk“, kuri rinks jūsų įreginį identifikuojančią informaciją (tokią kaip imei/android id/idfa ir kt.) ir socialinėje paskyroje esančią viešą informaciją, kas ją galėtų bendrinti socialinėje paskyroje. siekdami apsaugoti jūsų informaciją, mes sudarėme duomenų konfidencialumo sutartį su „umeng+”, kuri įsipareigojo griežtai laikytis mūsų duomenų privatumo ir saugumo reikalavimų. jūsų asmens duomenis galime bendrinti tik gavę jūsų sutikimą. daugiau informacijos apie „umeng+” privatumo politiką galite rasti https://www.umeng.com/policy.

3.2. google map(sdk)

reikalingi tokie leidimai:

- leidimas rodyti vietą,

- nuskaityti telefono žemėlapį,

- keisti tinklo būseną (pvz., ar galima prisijungti prie tinklo), prieiga prie tinklo,

- įrašyti duomenis į išorinę saugyklą, įrenginį,

- sužinoti tinklo būseną,

- sužinoti belaidžio ryšio (angl. wi-fi“) būseną;

3.3. prisijungimas prie google(sdk)

gauti googlepseudoportretą, naudoti googlepaskyrą norint prisijungti prie programėlės.

3.4. facebookprisijungimas (sdk)

gauti facebookpseudoportretą, naudoti facebookpaskyrą norint prisijungti prie prisijungimo programėlės.

3.5. persiuntimo sistema (sdk)

reikalingi tokie leidimai:

1. prisijungimas prie tinklo;

2. rašyti išorinę saugyklą, įrenginį;

3. sužinoti tinklo būseną;

4. sužinoti belaidžio ryšio (angl. „wi-fi“) būseną;

5. perskaityti jūsų telefono esamą būseną;

6. įdiegti;

7. gauti užduoties informaciją.

3.6. vaizdo skambutis (sdk)

reikalingi tokie leidimai:

1. atidaryti fotoaparato įrenginį;

2. pakeisti tinklo būseną (pvz., ar galite prisijungti prie tinklo);

3. pakeisti garso nustatymus;

4. įrašymas;

5. prieiga prie tinklo;

6. rašyti išorinę saugyklą;

7. sužinoti tinklo būseną;

8. sužinoti belaidžio ryšio (angl. wi-fi“) būseną;

9. perskaityti jūsų telefono esamą būseną;

10. skaityti išorinėse saugyklose esamus duomenis.

11. aktyvinimo užraktas (angl. „wake lock“)

4. kaip mes keičiamės asmens duomenimis, juos perduodame ir viešai atskleidžiame

4.1. keitimasis duomenimis

4.1.1. keitimosi duomenimis principai

a. sutartis. mes taip pat keisimės jūsų asmens duomenimis su mūsų susijusiomis šalimis ir trečiosiomis šalimis remdamiesi jūsų įgaliojimu ir sutikimu, nebent bendrinami asmens duomenys yra nuasmeninta informacija, ir fizinis asmuo, su kuriuo tokie duomenys bendrinami, pagal juos asmens tapatybės nustatyti negali. jeigu susijusios ar trečiosios šalys duomenis naudoja ne pagal pirminį sutikimą, jos privalo gauti sutikimą iš naujo.

b. saugumo apdairumo principas. mes atidžiai vertinsime tokios bendrinamos informacijos, susijusios su trečiosiomis šalimis, naudojimo tikslą, kruopščiai įvertinsime jų keliamas grėsmes saugumui ir reikalausime, kad tokios trečiosios šalys tinkamai laikytųsi su Įmone sudarytos teisinės sutarties. mes griežtai stebėsime programinės įrangos įrankius, kuriais naudodamiesi partneriai gauna informaciją, tokius, kaip programinės įrangos kūrimo rinkiniai (sdk), taikomosios programos sąsajos (api), siekdami užtikrinti duomenų saugumą.

4.1.1. keitimasis informacija dėl įgyvendinamos funkcijos ar paslaugos

a. vietos nustatymo paslaugos. kai naudojate su vietos nustatymu susijusias paslaugas, gps informacija keičiamės su mūsų vietos paslaugų teikėju (autonavi), kad galėtume jums parodyti vietos paieškos rezultatus. gps informacija yra neskelbiami asmens duomenys, tad jeigu ją atsisakysite suteikti, tai turės įtakos tik vietos nustatymo paslaugai. kitos funkcijos toliau veiks įprastai.

4.1.3. informacija, kuria keičiamasi saugumo užtikrinimo ir analizės tikslais

a. naudojimo saugumas. paskyros ir paslaugų saugumą mes vertiname labai rimtai. mes galime dalytis reikalinga įrangos, sąskaitos ir įrašų informacija su mūsų filialais ar paslaugų teikėjais, kad apsaugotume jūsų ir kitų naudotojų paskyras bei turtą nuo neteisėto jūsų teisių ir interesų pažeidimo.

b. produktų naudojimo analizavimas. norėdami išanalizuoti mūsų paslaugų naudojimą ir pagerinti vartotojo patirtį, mes galime keistis statistiniais produkto naudojimo duomenimis (apie incidentus, flashback) su susijusiomis ar trečiosiomis šalimis, pagal kuriuos derinant su kita informacija asmens tapatybę nustatyti yra sunku.

4.1.4. rinkodara ir pardavimo skatinimas

kai dalyvaujate atitinkamoje mūsų ir mūsų filialų ar trečiųjų šalių organizuojamoje rinkodaros veikloje, jums gali reikėti pateikti tokią informaciją kaip jūsų vardas, adresas, kontaktiniai duomenys ir pan. jei jūs atsisakote pateikti šią informaciją, tai gali turėti įtakos jūsų dalyvavimui susijusioje veikloje, tačiau kitos funkcijos toliau veiks įprastai. tokia informacija su susijusiomis ar trečiosiomis šalimis mes dalysimės tik su jūsų sutikimu norėdami užtikrinti, kad jūsų patirtis būtų nuosekli.

4.2. perdavimas

a. be jūsų aiškaus sutikimo mes jokių jūsų asmens duomenų neperduosime jokioms trečiosioms šalims.

b. mūsų verslui plečiantis, mes galėsime vykdyti susijungimo ir įsigijimo sandorius, turto perdavimo operacijas, kurias vykdant gali būti perduoti asmens duomenys. Įvykus toliau nurodytiems pasikeitimams, mes ir toliau saugosime jūsų asmens duomenis vadovaudamiesi įstatymais ir teisės aktais, kurių reikalavimai nėra mažesni nei nustatyti šiose taisyklėse. priešingu atveju mes reikalausime, kad duomenų gavėjas gautų jūsų sutikimą ir įgaliojimą.

4.3. duomenų atskleidimas

mes atskleisime jūsų informaciją tik laikydamiesi nacionalinių įstatymų ir kitų teisės aktų ar gavę jūsų sutikimą. tai darydami taikysime pramonės šakos standartus atitinkančias priemones.

atitinkamus paskyros duomenis atskleisime skelbdami informaciją apie baudas už neteisėtą naudojimąsi paskyra ir sukčiavimą.

4.4. reikalavimo gauti sutikimą keistis, perduoti ar viešai atskleisti asmens duomenis išimtys

prašome atkreipti dėmesį, kad, vadovaudamiesi įstatymais, kitais teisės aktais ir nacionaliniais standartais, toliau nurodytomis aplinkybėmis mes galime keistis jūsų asmens duomenimis, juos perduoti ar viešai atskleisti be jūsų sutikimo, jeigu tokie duomenys yra:

a. susiję su nacionaliniu saugumu ir krašto apsauga;

b. tiesiogiai susiję su viešuoju saugumu, visuomenės sveikata ir svarbiausiais viešaisiais interesais;

c. tiesiogiai susiję su baudžiamaisiais tyrimais, baudžiamuoju persekiojimu, teismais ar teismo sprendimo vykdymu;

d. susiję su jūsų ar kitų asmenų asmeninio gyvenimo apsauga, turto ir kitų svarbių teisių bei interesų gynyba, dėl kurių yra sunku gauti asmens sutikimą;

e. asmens duomenys, kuriuos atskleidžiate viešai;

f. asmens duomenys, kuriuos galime surinkti iš viešai paskelbtos informacijos, pavyzdžiui, iš viešai paskelbtų naujienų, vyriausybės atskleidžiamos informacijos ir kitų kanalų.

5. kaip užtikriname asmens duomenų saugumą

a. jūsų asmens duomenų saugumą vertiname labai rimtai ir stengsimės imtis pagrįstų saugumo priemonių (tiek techninių, tiek administracinių), kad apsaugotume jūsų asmens duomenis nuo netinkamo naudojimo ar neteisėtos prieigos, viešo atskleidimo, naudojimo, keitimo, sugadinimo, praradimo ar atskleidimo.

b. naudojame šifravimą, duomenų nuasmeninimą ir kitas pagrįstas bei įmanomas priemones siekdami jūsų asmens duomenis apsaugoti šifravimo technologijomis ne mažiau stipriai nei kiti mūsų sektoriuje veikiantys subjektai, be to, naudojame saugumo mechanizmus, skirtus apsaugoti nuo kenkėjiškų atakų.

c. sukursime profesionalią saugumo valdymo sistemą ir duomenų saugumo procesus, skirtus užtikrinti jūsų asmens duomenų saugumą. turime griežtą duomenų naudojimo ir prieigos sistemą, skirtą užtikrinti, kad prieigą prie jūsų asmens duomenų turėtų tik atitinkamus įgaliojimus turintys asmenys ir kad duomenų bei technologijų auditas būtų atliekamas atitinkamu laiku ir tinkamai.

d. nepaisant pagrįstų ir veiksmingų pirmiau aprašytų priemonių ir pagal atitinkamus teisinius reikalavimus taikomų standartų, prašome atkreipti dėmesį, kad dėl techninių apribojimų ir galimų kenkėjiškų išpuolių užtikrinti visiško jūsų informacijos saugumo bet kuriuo momentu yra neįmanoma, netgi jeigu darytume viską, kas įmanoma, kad sustiprintume saugumo priemones. vis dėlto mes imsimės visų priemonių, kad užtikrintume jūsų mums pateiktos informacijos saugumą.

e. jūs suprantate, kad sistemos ir ryšių tinklai, kuriuos naudojate norėdami pasinaudoti mūsų paslaugomis, gali sukelti problemų dėl nuo mūsų nepriklausančių veiksnių. todėl labai rekomenduojame patiems imtis visų teigiamų priemonių savo asmens duomenims apsaugoti, be kita ko, naudoti sudėtingus slaptažodžius, periodiškai keisti slaptažodžius, neatskleisti jūsų paskyros slaptažodžio ar susijusios informacijos kitiems asmenims.

f. mes esame sukūrę kritinių situacijų planus, kuriuos inicijuojame įvykus informacijos saugumo incidentams, siekiant užkirsti kelią tokių saugumo incidentų plitimo poveikiui ar pasekmėms. Įvykus naudotojo informacijos saugumo incidentui (duomenų nutekėjimas, praradimas), mes nedelsdami informuosime apie pagrindines aplinkybes ir galimą saugumo incidento poveikį, mūsų atliktus ir numatytus įvykdyti veiksmus, pateiksime pasiūlymus, kaip galite sumažinti riziką ir galimas kitas teisių gynimo priemones. mes jus laiku informuosime apie incidentus informaciniais pranešimais, teksto pranešimais ir kitomis susijusiomis priemonėmis. jeigu būtų sunku informuoti kiekvieną asmenį asmeniškai, imsimės pagrįstų ir veiksmingų priemonių parengti bendrą pranešimą. tuo pat metu informuosime apie tai, kaip sprendžiame naudotojo informacijos saugumo incidentą pagal atitinkamų priežiūros institucijų reikalavimus.

g. jeigu jūs nustojate naudotis mūsų paslaugomis ir naršote kitose svetainėse, naudojate kitas paslaugas ir turinio išteklius, mes neturime nei techninių galimybių, nei prievolės apsaugoti jūsų informaciją, pateiktą jums prisijungiant ar naršant kitose svetainėse arba naudojantis pirmiau nurodyta programine įranga ar naršant su leefinesusijusioje svetainėje.

h. programėlėje veikianti naudotojo informacijos funkcija išsaugo tik tą naudotojo informaciją, kurią pateikiate mūsų serverio duomenų bazėje (domeno pavadinimas leefine.ga) ir kuri nėra naudojama jokiai komercinei operacijai.

6. nepilnamečiams taikomos naudojimo sąlygos

jeigu esate jaunesnis nei 18 m. amžiaus, prieš pradėdami naudotis mūsų paslaugomis šias privatumo taisykles turėtumėte skaityti ir su jomis sutikti prižiūrint jūsų tėvams ar kitam globėjui.

b. mes apsaugome nepilnamečių asmens duomenis kaip reikalaujama pagal atitinkamos valstybės įstatymus ir teisės aktus, ir renkame, naudojame, saugojame, perduodame bei atskleidžiame nepilnamečių asmenų duomenis tik kaip leidžiama pagal įstatymus, gavę tėvų ar globėjų sutikimą arba jeigu tai būtina, norint apsaugoti nepilnamečius asmenis. nustatę, kad nepilnamečių asmenų asmens duomenys buvo surinkti negavus išankstinio sutikimo, mes pasistengsime juos kiek galima greičiau ištrinti.

c. jeigu esate nepilnamečio asmens globėjas ir turite klausimų apie jūsų globojamo nepilnamečio asmens duomenis, prašome susisiekti su mumis naudodamiesi skyriuje susisiekite su mumispateiktais duomenimis.

7. taisyklių pasikeitimai ir pranešimas

a. siekiant jums teikti geresnes paslaugas, prireikus mūsų paslaugos gali būti atnaujinamos arba pakeičiamos. tokiu atveju mes atitinkamai pakeisime savo taisykles. naujosios taisyklės bus šių taisyklių dalis, jos atitiks šias taisykles, o mes išsaugosime visas savo šiomis taisyklėmis numatytas teises ir dėl to neturėsime kreiptis dėl jūsų aiškaus sutikimo.

b. atnaujinę šias taisykles, paskelbsime paskutinę jų versiją leefinesvetainėje prieš įsigaliojant naujais versijai ir nusiųsime jums atskirą pranešimą (pavyzdžiui, pridėsime pastabą prie mūsų skelbimo, pranešimą patalpinsime paslaugų pirmajame puslapyje arba nusiųsime jums atskirą pranešimą). rekomenduojame susipažinti su šiomis taisyklėmis, kai naudojatės mūsų paslaugomis, kitaip su mumis sąveikaujate, kad visuomet žinotumėte naujausią informaciją apie mūsų taikomą praktiką ir kaip galite padėti apsaugoti jūsų privatumą.

8. leidimas naudoti

leidimo pavadinimas

leidimo aprašas

naudojimas

android.permission.internet

link network

tinklas turi turėti leidimą

android.permission.vibrate

vibruoti

vaizdo skambutis, pokalbis, įeinantis pranešimas

android.permission.write_external_storage

perskaityti ir išsaugoti failą

pasirinkite pseudoportreto nuotrauką ir išsaugokite programėlės „crash“ failą

android.permission.access_network_state
android.permission.access_wifi_state

tinklo būsenos stebėsena ir belaidžio ryšio (angl. „wi-fi“) būsena bei paieška

optimizuoti tinklo naudojimą, siekiant išvengti perteklinio srautų naudojimo.

android.permission.access_coarse_location
android.permission.access_fine_location

vieta

google maps display. jeigu laikrodis nėra susietas, laikrodis neįkeltas, nustatoma istorinė padėtis ir saugumo žiedas, žemėlapis persikelia į naudotojo vietą.

android.permission.camera

fotoaparatas

naudojamas qr kodo skenavimui fotoaparatu, kuriant profilio paveikslą, nuotraukas, įsigyjant vaizdo skambučio funkciją

android.permission.record_audio

Įrašymas

naudojamas įrašyti ir rinkti mikropokalbius ir vaizdo skambučius

android.permission.wake_lock
android.permission.disable_keyguard
android.permission.flashlight

ekrano pabudimas

naudojamas apšviesti vaizdą ekrane užraktui elektrolizuoti

android.permission.call_phone

skambinimas

telefono funkcija, skirta bendrauti su įrenginiu

android.permission.modify_audio_settings

garso kontrolė

naudojamas kontroliuoti vaizdo skambučių garsą

android.permission.bluetooth
android.permission.bluetooth_admin

bluetooth

bluetoothausinės persijungia į vaizdo skambutį

9. susisiekite su mumis

jeigu turite nusiskundimų, pasiūlymų ar klausimų, susijusių su asmens duomenų apsaugos klausimais, galite juos pateikti per leefinepaskyrą (prisijungti prie programėlės: nustatymai - atsiliepimas) ir nusiųsti pranešimą su klausimais klientų aptarnavimo padaliniui. patvirtinę jūsų tapatybę, mes nedelsdami išnagrinėsime jūsų skundą ir atsiųsime jums atsakymą.